Bastard Burgers Logo
HEM
Ankare icon
Burger icon MENY
Bastard Burgers logo

Om oss

STREETFOOD FRÅN NORRLAND

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja. Här serveras prisbelönta burgare och Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland.

Kött från utvalda Norrlänska gårdar
Vi jobbar med kött från utvalda Norrlänska gårdar
Vårt bröd bakas dagligen enligt egna recept & egna metoder, av specialiserade bagare
Vårt bröd bakas dagligen av specialiserade bagare
Ekologiska & svenska råvaror från småskaliga & hållbara leverantörer
Vi strävar alltid efter att jobba med ekologiska & svenska råvaror från småskaliga & hållbara leverantörer
Vi gör alla våra dressingar/picklingar m.m. inhouse enligt egna recept!
Vi gör alla våra dressingar/picklingar m.m. inhouse
100% förnybar energi från Luleälven
Vi förbrukar till 100% förnybar energi från Luleälven
Vi gör allt detta för att leverera en grym & hållbar produkt, inspirerad av New Yorks Streetfood - med kvalitet från Norrland

FRÅN VÅRA GÄSTER..

det ÄR Uppsalas bästa burgare!
JOHAN MATGEEK HEDBERG, Uppsala
Sveriges bästa burgarkedja!
BURGERDUDES, SVERIGES STÖRSTA BURGARSAJT
WOW! What a burger the bun was one of the best i've ever had, all i could wish for...
SOFIE BURGERLAND LUNDBERG, STOCKHOLM
One of my current swedish favourites. Well done!
BURGERSDELUXE, LULEÅ

Kontakt

Anton Eriksson

Rekryterare
[email protected]

Niclas Öberg

Personalchef
[email protected]

Björn Havden

Etableringschef
[email protected]

William Engman

Driftchef
[email protected]

Simon Wanler

VD
[email protected]

Lisa Pedersen

Ekonomiansvarig
[email protected]

Kristofer Forss

Administrativ chef
[email protected]

Daniel Ek

Food & Beverage Manager
[email protected]

Kim Markström

Marknadschef
[email protected]

Jonas Ylinenjärvi

Corporate Head Chef
[email protected]

För övriga frågor kontakta

[email protected]