Bastard Burgers Logo
HEM
Ankare icon
Burger icon MENY

Klimatkompensering

2018-08-27

Bastard Burgers började för knappt 2 år sedan som ett litet hak i Luleå med 18 sittplatser och 6 anställda, idag har vi 8 restauranger igång, flera spännande nyetableringar under uppstart och över 100 medarbetare. Vi är såklart enormt glada över vår utveckling och har väldigt mycket mer spännande på gång framöver.

Att vi växer som bolag gör också att vi måste börja ta ännu mer ansvar, i höst gör vi en stor satsning på att kraftigt minska vår klimatpåverkan. När man jobbar med kött som vi gör så lämnar man avtryck och när man växer som vi gör så måste man ta ansvar för detta. Vi kommer att under hösten ta flera steg mot minskning av vår påverkan och även för att klimatkompensera på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Startskottet för detta går nu då vi byter ut våra plastsugrör och ersätter dessa med eko-sugrör som är naturligt nedbrytbara och inte lämnar några spår efter sig. Detta är ett litet första steg, men plastsugrör är en enorm miljöbov och vi tycker att det är ett viktigt steg att ta. Vårt mål är att inom kort hitta hållbara alternativ som kan ersätta dom få plastprodukter som vi jobbar med i dagsläget.

Vi kommer under hösten att presentera fler steg som vi tar mot vårt mål att vara ett klimatneutralt företag.

Dela
FacebookTwitterLinkedInEmail