Bastard Burgers förlänger samarbetet med Hooja
Kampanj 30 aug 2022
Bastard Burgers förlänger samarbetet med Hooja

Musikfenomenet Hooja klättrar placeringar på topplistorna och under sommaren har den anonyma Gällivareduon hyllats för sina spelningar i Kiruna i norr till Helsingborg i söder. Under augusti har en signaturburgare med blåbärskompott och en milkshake med banan, melon, kiwi och citron signerade Hooja serverats på Bastard Burgers 73 restauranger runt om i Sverige.

Samarbetet med Hooja har varit en stor succé och shaken har uppskattats av unga som gamla, av inbitna Hoojafans och hos den som varit ute efter en svalkande shake i sensommarvärmen. Efterfrågan har varit större än vad Bastard Burgers hade beräknat.

– Vi visste att Hooja hade en trogen följarskara och att våra gäster tycker om shakes. Vi hade räknat med hög försäljning men engagemanget och efterfrågan överträffade verkligen alla förväntningar. Vi har sålt slut gång på gång och brist på ingredienser hos våra leverantörer har drabbat flera restauranger. Så det är inte mer än rätt att vi förlänger den här signaturshaken – så att alla hinner få sig en god Hooja-shake, säger Jonas ”Gabbe” Ylinenjärvi, Corporate Head Chef på Bastard Burgers.

Shaken, eller ”skakisen” som Hooja säger, går givetvis att beställa vegansk och den finns i alla Bastard Burgers restauranger runt om i hela Sverige till och med den sista september.

Ladda ned högupplöst bild