Bastard Burgers till Hagastaden
Etableringar 07 feb 2022
Bastard Burgers till Hagastaden

Nu står det klart att Bastard Burgers tar över Favos lokaler i Hagastaden, Vasastan. Fastigheten Algoritmen ägs av Familjebostäder och lokalen är på 174 kvadratmeter. Den nya restaurangen kommer ha samma koncept och utbud som Bastard Burgers övriga restauranger. Smash burgers gjorda på svenskt nötkött och ett av Sveriges största veganska utbud serverade i en restaurangmiljö inspirerad av New York och urban kultur.

– Vi ser fram emot vår öppning under mars månad. Hagastaden har verkligen utvecklats till det positiva, vi ser en stark inflyttning av både företag och boende och detta är givetvis något vi vill vara en del av. Jag vill även tacka Familjebostäder för en snabb och konstruktiv process för att få detta på plats, säger Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers.

Bastard Burgers presenterade under förra veckan att de förvärvat Prime Burger och därmed utökar med ytterligare sex restauranger i Stockholm. De före detta Prime Burger-restaurangerna i Birkastan, Gullmarsplan, Kungsholmen, Sjöstaden, Södermalm och Östermalm har nypremiär i månadsskiftet februari-mars.

Även etableringar i Västermalmsgallerian, på Folkungagatan och på Värmdö invigs under våren.

Ladda ned högupplöst bild