Bastard Burgers firar 50 restauranger idag
Etableringar 11 jun 2021
Bastard Burgers firar 50 restauranger idag

Dagens restauranginvigning på Hötorget i Stockholm blir Bastard Burgers 50:e i ordningen. Restaurangen ligger i en hörnlokal mot Hötorget och Sveavägen, nära Stockholms Konserthus, biograf, kontor, butiker och marknadsplatserna på torget.

– Det här en milstolpe! Vi har öppnat 50 restauranger på mindre än fem år och utvecklats snabbt. Restaurangen på Hötorget är en stor flagship-restaurang som får ett stort symboliskt värde för oss. Den är resultatet av alla lärdomar och förbättringar som vi gjort från första restaurangen fram till den 50:e, säger Simon Wanler, vd för Bastard Burgers. En sjukt fin restaurang med ett bra läge!

– Restaurangen ligger i ett område där det händer mycket just. Sergel och Hötorget är en expansiv och levande del av Stockholm och vi passar väldigt bra in här. Det känns roligt att det åter är burgare i den här fastigheten, senast var det Clock som serverade burgare här, säger Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers.

 

Fakta: Bastard Burgers Hötorget

Hötorget 2-4, 111 57 Stockholm

Fastighetsägare Vasakronan

Flagship-restaurang på 260 kvm, 60 kvm uteservering, 105 sittplatser inomhus (drygt hälften under rådande restriktioner).

Ladda ned högupplöst bild